Pienyrityskeskus on pienten ja keskisuurten yritysten, yrittäjyyden ja liiketoiminnan kouluttaja. Ketterä kehittäjä ja tutkimuksen tuottaja. Toteutamme alueellisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä toimeksiantoja. Tarjoamme mahdollisuuden monimuotoiseen verkostoitumiseen, yhteistyökanavien löytämiseen ja ideoiden testaamiseen idean tai yrityksen kehittämiseen sekä uuden liiketoiminnan luomiseen.

AJATUKSIA JUHLAVUODESTA JA LÄHITULEVAISUUDESTA

Olethan jo huomannut, että vietämme 40-vuotisen taipaleen juhlavuotta? Sen kunniaksi olemme perustaneet erilliset verkkosivut – käy tutustumassa vuosien varrella ilmestyneisiin asiakaslehtiin, julkaisuihin ja videoihin!

Järjestämme tulevana syksynä paljon erilaisia erilaisia tapahtumia, niin livenä kuin etänäkin. Löydät lisätietoja webinaareista, business breakfast –tilaisuuksista sekä muista mahdollisuuksista selaamalla tätä sivua alaspäin. Tervetuloa mukaan!

Videotervehdyksessä Pienyrityskeskuksen johtaja Anne Gustafsson-Pesonen kertoo terveisiä syyskauden 2020 alkuun.

 

 

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU

YKTT 2020

Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään
30.9. – 1.10.2020 Mikkelissä.

LUE LISÄÄ

PYK 40 VUOTTA!

Pienyrityskeskus on tarttunut haasteisiin ketterästi jo 40 vuoden ajan. Olemme koonneet aineistoa vuosien varrelta. Käy tutustumassa!

TUTUSTU

HANKKEET

Käynnissä olevat kehittämishankkeemme.

TUTUSTU

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö sr. jakaa vuonna 2020 apurahoja yrittäjyyteen ja pk-yrityksiin kohdentuvaan tieteelliseen ja soveltavaan tutkimukseen. Hae apurahaa ke 30.9.2020 klo 16.15 mennessä.

LUE LISÄÄ APURAHAN HAKEMISESTA

HAKU PÄÄLLÄ

CEO JOKO JOHTAMISKOULUTUS

Johdon ja avainhenkilöiden käytännönläheinen ja napakka valmennuspaketti Mikkelissä.
HUOM. Aloitus siirretty kevääseen!

LUE LISÄTIETOJA

PAMU 2 -VALMENNUS

Tule kehittämään asiakasymmärrystä ja yrityksesi palveluprosesseja Savonlinnassa starttaavassa palvelukehittämisen valmennuksessa.

Palvelumuotoilun avulla parempiin tuloksiin!

TULE MUKAAN LIIKE-HANKKEEN TOIMENPITEISIIN

Kaipaako yrityksesi liiketoiminta uutta suuntaa muuttuneessa markkinatilanteessa? Tai olisiko tarvetta esimiestyön kehittämiseen? Tule mukaan – toimenpiteet alkavat vuoden 2021 puolella.

TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN

TAPAHTUMAT

VIENTIVIIKKO

Etelä-Savon Vientiosaajat –hanke järjestää maksuttoman verkossa toteutettavan Vientiviikon 12.–16.10.2020. Viikon aikana voit katsoa kansainvälistymisen ja viennin konkareiden tiiviitä yhteenvetovideoita viennin eri osa-alueista.

ILMOITTAUDU VIENTIVIIKOLLE

OISPA VIENTIÄ! –VIENTISEMINAARI

Tilaisuus järjestetään 2.11.2020 klo 10–16. Voit osallistua joko paikan päällä Mikaelissa tai etänä verkossa. Juontajana Anna Perho. Ilmoittautuminen Vientiviikolle tapahtuu samasta linkistä.

ILMOITTAUDU SEMINAARIIN

WEBINAARIT

TYÖPÄIVÄMUOTOILU

Nappaa tästä webinaarista vinkit parempaan työpäivään torstaina 8.10.2020 klo 9-10!
Vieraana Paula Helle, Workday Designers Oy.

ILMOITTAUDU

PODCAST: YRITTÄJYYDEN HUOMINEN

PALVELUMUOTOILU JA NOPEAT KOKEILUT

Mitä palvelumuotoilulla on annettavaa tilanteeseen, jossa vaaditaan aitoa ketteryyttä ja kykyä selvitä epävarmassa tilanteessa?

Kuuntele kouluttajana ja palvelu- ja muutosmuotoilijana toimivan Tom Hagelbergin (Tamora Muutosmuotoilu Oy) mietteitä palvelumuotoilusta ja nopeista kokeiluista.

SUUNNITELLEN JA SUORAAN TOIMINTAAN

Miten toimia tilanteessa, jossa ei ole mahdollista tehdä selkeää suunnitelmaa, mutta silti pitää toimia ja edetä?

Yrittäjä, ajatusjohtaja ja tekniikan tohtori Jukka Ala-Mutkan (Growman Oy) ajatuksia johtamisesta, erityisesti palveluliiketoiminnassa ja digitaalisessa liiketoimintaympäristössä.

Uusimmat verkkojutut

Yrittäjyysvalmennuksia arvostetaan Pieksämäellä

Täällä Pieksämäellä on nyt hyvä kehittämisen meininki, meillä...

Täällä pitäisi ajatella isommin

”Voisiko olla niin, että yrityksissä ei ehkä ymmärretä...

Vientiviikolla helposti kokonaiskuva viennin eri teemoista!

Kiinnostavatko kansainvälistymisen lähtökohdat, pohdituttaako partneriverkosto tai mietityttääkö myynti....

Paola Suhonen yhdistää yrittäjyyden ja luovuuden

Vaatebrändistään tunnettu Ivana Helsinki tuottaa nyt myös elokuvia,...

KAIKKI VERKKOJUTUT

Kiinnostaisiko tietää, mistä aiheista olemme aiemmin kirjoittaneet? Mikäli haluat lukea vanhempia verkkojuttujamme – löydät ne täältä!

HALUAN LUKEA LISÄÄ

Muuta ajankohtaista

UUTISKIRJEET

Tästä voit tilata itsellesi Pienyrityskeskuksen uutiskirjeen.
Lue myös uusin ja selaile aiemmin ilmestyneitä uutiskirjeitä.

TUTUSTU

Ota yhteyttä

Anne Gustafsson-Pesonen

Johtaja

etunimi.sukunimi@xamk.fi
040 834 4217

Ota yhteyttä

Projektipäälliköt ja tki-asiantuntijat

Tutustu meihin

Tutkimus- ja kehittämistoiminta

Pienyrityskeskuksessa olemme toteuttaneet menestyksellisesti satoja kansallisia ja kansainvälisiä EU rahoitteisia tutkimus- ja kehittämisprojekteja yhdessä yritysten kanssa – jo vuodesta 1995 alkaen. Yrittäjyystutkimuksen tukenamme on Pienyrityskeskuksen tukisäätiö. Se jakaa vuosittain apurahoja yrittäjyyden tutkijoille. Löydät aiempia kehittämishankkeitamme tästä (pdf)..

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö

Pienyrityskeskuksen tukisäätiön tarkoituksena on tukea Pienyrityskeskuksessa toteutettavaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa tukevaa tutkimusta. Säätiö on perustettu vuonna 1986 ja siitä lähtien säätiö on jakanut apurahoja pääasiassa väitöskirja- ja lisensiaattitutkimuksiin, jotka ovat kohdentuneet yrittäjyyteen ja pk-yritysten kehittämiskysymyksiin.

Maamme kilpailukyvyn säilyttäminen ja kasvattaminen edellyttävät tänä päivänä yhä suurempia panostuksia pk-yrityksiin ja yrittäjyyteen liittyvään tutkimustoimintaan, sillä juuri pk-yritykset ovat ratkaisevassa asemassa maamme kehityksessä.

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö on merkittävästi mukana yrittäjyyden ja pk-yritysten tutkimuksessa. Rahalahjoitukset ovat tuloverotuksessa vähennyskelpoisia ja vahvistavat aihealueen tutkimusresursseja.

Tule mukaan tukemaan Pienyrityskeskuksen tukisäätiön kehitystä ottamalla yhteyttä asiamieheen: Anne Gustafsson-Pesonen, 040 8344217

Voit lukea ”Pienyrityskeskus yrittäjyyden ja pienyritysten soveltavan ja tieteellisen tutkimuksen tekijänä” -julkaisun klikkaamalla tästä.

Pienyrityskeskus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Patteristonkatu 2
50100 MIKKELI

A-Grid
Otakaari 5
02150 ESPOO

Suomi Talo
Bolshaja Konjushennaja 8
196186 PIETARI

Anne Gustafsson-Pesonen
johtaja
p. 040 834 4217
anne.gustafsson-pesonen@xamk.fi

Jaa sivu