PIENYRITYSKESKUS

Pienyrityskeskus on pienten ja keskisuurten yritysten, yrittäjyyden ja liiketoiminnan kouluttaja. Ketterä kehittäjä ja tutkimuksen tuottaja. Toteutamme alueellisia, valtakunnallisia ja kansainvälisiä toimeksiantoja. Tarjoamme mahdollisuuden monimuotoiseen verkostoitumiseen, yhteistyökanavien löytämiseen ja ideoiden testaamiseen idean tai yrityksen kehittämiseen sekä uuden liiketoiminnan luomiseen.

MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö sr. jakaa vuonna 2020 apurahoja yrittäjyyteen ja pk-yrityksiin kohdentuvaan tieteelliseen ja soveltavaan tutkimukseen. Hae apurahaa ke 30.9.2020 klo 16.15 mennessä.

LUE LISÄÄ APURAHAN HAKEMISESTA

CEO JOKO JOHTAMISKOULUTUS

Johdon ja avainhenkilöiden käytännönläheinen ja napakka valmennuspaketti Mikkelissä.

ILMOITTAUDU 10.9.2020 MENNESSÄ

PAMU 2 -VALMENNUS

Tule kehittämään asiakasymmärrystä ja yrityksesi palveluprosesseja Savonlinnassa starttaavassa palvelukehittämisen valmennuksessa.

Palvelumuotoilun avulla parempiin tuloksiin!

YKTT 2020

Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään
30.9. – 1.10.2020 Mikkelissä.

TULE KESKUSTELEMAAN JA KUUNTELEMAAN!

Pienyrityskeskus 40 vuotta!

Pienyrityskeskus on tarttunut ajan haasteisiin ketterästi jo 40 vuoden ajan. Olemme koonneet aineistoa vuosien varrelta. Käy tutustumassa!

TUTUSTU

ENTREPRENEURSHIP WORLD CUP 2020

Osallistu kilpailuun, johon eri vaiheissa olevat startupit paikasta ja toimialasta riippumatta ovat tervetulleita. Kansainvälisesti valitaan 100 startup-yritystä, jotka pääsevät EWC Global Finals -päätapahtumaan lokakuussa.

ILMOITTAUDU 12.7.2020 MENNESSÄ

KÄYNNISSÄ OLEVAT KEHITTÄMISHANKKEET

TUTUSTU

PODCAST: YRITTÄJYYDEN HUOMINEN

PALVELUMUOTOILU JA NOPEAT KOKEILUT

Mitä palvelumuotoilulla on annettavaa tilanteeseen, jossa vaaditaan aitoa ketteryyttä ja kykyä selvitä epävarmassa tilanteessa?

Kuuntele kouluttajana ja palvelu- ja muutosmuotoilijana toimivan Tom Hagelbergin (Tamora Muutosmuotoilu Oy) mietteitä palvelumuotoilusta ja nopeista kokeiluista.

SUUNNITELLEN JA SUORAAN TOIMINTAAN

Miten toimia tilanteessa, jossa ei ole mahdollista tehdä selkeää suunnitelmaa, mutta silti pitää toimia ja edetä?

Yrittäjä, ajatusjohtaja ja tekniikan tohtori Jukka Ala-Mutkan (Growman Oy) ajatuksia johtamisesta, erityisesti palveluliiketoiminnassa ja digitaalisessa liiketoimintaympäristössä.

WEBINAARIT

Uusimmat verkkojutut

Hyvä johtaja saa työntekijän kukoistamaan

Johtajuus ja yrittäjyys ovat ehdottomasti Pienyrityskeskuksen koulutustarjonnan peruspalikat,...

Maakunnan yritykset pitäisi saada innostumaan viennistä

Olen huolestunut siitä, ettei vienti enää näytä kiinnostavan...

Harrastus kypsyi valmennusyritykseksi

Ikänsä liikuntaa monipuolisesti harrastanut Mirka Jussila ehti hankkia...

Creative Ports kansainvälistää luovien alojen yrityksiä

Laaja Itämeren alueen luovien alojen kansainvälistämishanke, Creative Ports,...

KAIKKI VERKKOJUTUT

Kiinnostaisiko tietää, mistä aiheista olemme aiemmin kirjoittaneet? Mikäli haluat lukea vanhempia verkkojuttujamme – löydät ne täältä!

HALUAN LUKEA LISÄÄ

Muuta ajankohtaista

UUTISKIRJEET

Tästä voit tilata itsellesi Pienyrityskeskuksen uutiskirjeen.
Lue myös uusin ja selaile aiemmin ilmestyneitä uutiskirjeitä.

TUTUSTU

Ota yhteyttä

Anne Gustafsson-Pesonen

Johtaja

etunimi.sukunimi@xamk.fi
040 834 4217

Ota yhteyttä

Projektipäälliköt ja tki-asiantuntijat

Tutustu meihin

Tutkimus- ja kehittämistoiminta

Pienyrityskeskuksessa olemme toteuttaneet menestyksellisesti satoja kansallisia ja kansainvälisiä EU rahoitteisia tutkimus- ja kehittämisprojekteja yhdessä yritysten kanssa – jo vuodesta 1995 alkaen. Yrittäjyystutkimuksen tukenamme on Pienyrityskeskuksen tukisäätiö. Se jakaa vuosittain apurahoja yrittäjyyden tutkijoille. Löydät aiempia kehittämishankkeitamme tästä (pdf)..

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö

Pienyrityskeskuksen tukisäätiön tarkoituksena on tukea Pienyrityskeskuksessa toteutettavaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa tukevaa tutkimusta. Säätiö on perustettu vuonna 1986 ja siitä lähtien säätiö on jakanut apurahoja pääasiassa väitöskirja- ja lisensiaattitutkimuksiin, jotka ovat kohdentuneet yrittäjyyteen ja pk-yritysten kehittämiskysymyksiin.

Maamme kilpailukyvyn säilyttäminen ja kasvattaminen edellyttävät tänä päivänä yhä suurempia panostuksia pk-yrityksiin ja yrittäjyyteen liittyvään tutkimustoimintaan, sillä juuri pk-yritykset ovat ratkaisevassa asemassa maamme kehityksessä.

Pienyrityskeskuksen tukisäätiö on merkittävästi mukana yrittäjyyden ja pk-yritysten tutkimuksessa. Rahalahjoitukset ovat tuloverotuksessa vähennyskelpoisia ja vahvistavat aihealueen tutkimusresursseja.

Tule mukaan tukemaan Pienyrityskeskuksen tukisäätiön kehitystä ottamalla yhteyttä asiamieheen: Anne Gustafsson-Pesonen, 040 8344217

Voit lukea ”Pienyrityskeskus yrittäjyyden ja pienyritysten soveltavan ja tieteellisen tutkimuksen tekijänä” -julkaisun klikkaamalla tästä.

Pienyrityskeskus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Patteristonkatu 2
50100 MIKKELI

A-Grid
Otakaari 5
02150 ESPOO

Suomi Talo
Bolshaja Konjushennaja 8
196186 PIETARI

Anne Gustafsson-Pesonen
johtaja
p. 040 834 4217
anne.gustafsson-pesonen@xamk.fi

Jaa sivu