Mikro- ja pk-yrittäjien energiavirittämö

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan torstaina 13.4.2023 klo 12–15 maksuttomaan tilaisuuteen arjen liiketoiminnan kehittämisestä energiatalouden ja -tehokkuuden näkökulmista.

Odottamattomien kriisien seurauksena taloudessa tapahtuu ennalta-arvaamattomia muutoksia, jotka vaativat yrityksiltä usein uusia toimintatapoja, investointeja tai uuden teknologian käyttöönottoa. Viimeisen vuoden aikana energiakriisi on vaikuttanut myös Kymenlaakson mikro- ja pk-yritysten tulevaisuuden näkymiin.

Tilaisuuden asiantuntijapuheenvuoron pitää TkT, DI Markku Tommiska Innomake Oy:stä. Markku Tommiskalla on laaja kokemus sähkö- ja kaasumarkkinoista, innovaatioista sekä liiketoimintojen ja hankkeiden kehittämisestä.

Työpajatyöskentelyssä haetaan ratkaisuja energiamurrokseen sekä tunnistetaan oman yrityksen mahdollisuuksia varautua poikkeus- ja muutostilanteisiin energiahuollon suhteen.

Tapahtumasarja järjestetään osana REACT-EU-rahoitteista Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hanketta yhteistyössä EAKR-rahoitteisen DIKIEKO – Digitalisaation avulla tehoa kiertotaloussysteemiin -hankkeen kanssa. REACThankkeet rahoitetaan osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.