Tapahtuma on suunnattu opiskelusta kiinnostuneille, ohjaajille, opettajille, sekä satunnaisille seikkailijoille! 

Syyskuun 19. päivä Savostamoon pääsee tutustumaan ohjatusti, kun Savostamon oppilaitokset ja alueen muut toimijat yhdistävät voimansa ja kokoontuvat Mikkeliin esittelemään Etelä-Savon koulutuksia, sekä kestävyysteemaan liittyviä aiheita.

Paikan päällä saat

  • konkreettisesti ohjausta Savostamon käyttämiseen
  • tietoa vetävimmistä koulutuksista alueella
  • inspiroidut oman tulevaisuutesi suunnittelusta

Tapahtumassa opit mm. siitä, mitä kestävä tulevaisuus on ja kuinka sitä voi rakentaa omasta elämästä käsin. Tapahtumassa tutustut aiheeseen liittyviin koulutuksiin alueella ja saat kokeilla kierrätykseen liittyviä toimia käytännössä. Tähtitorin ohjelmassa on myös pop up- vintagepuoti Kuplas, musiikkia ja arvontaa. Tapahtumassa kuullaan musiikkia Mikkelin musiikkiopistolta ja meille esiintyy räppäri Chokko. Tapaat myös robotin, joka tuntee Savostamon! Tapahtuman juontaa Elisa Suominen.

Lisätietoja: marianne.heikkinen@xamk.fi

Savostamo on eteläsavolaisen koulutustarjonnan ideapankki. Savostamo on verkkosivusto ja yhteistyöalusta, jota ylläpidetään kuudentoista eteläsavolaisen oppilaitoksen ja Etelä-Savon maakuntaliiton kanssa yhteistyössä. Savostamon tarkoituksena on tuoda esiin alueen vahvuuksia kiinnostavalla ja värikkäällä tavalla.

Seuraa myös Savostamon Instagramia (@savostamo), Facebook-sivua ja Fb-tapahtuman tiedotusta https://fb.me/e/4t2Q3XHoD