Aurinkoinen pakkaspäivä 9. maaliskuuta oli DIGIT-hankkeen päätöswebinaari, jossa esittelimme toimintaamme ja tuotoksiamme. DIGIT-toimijat kokoontuivat jo aamusta palaveriin Waypoint- ja Nousu-hankkeen toimijoiden kanssa Xamkin Kouvolan kampuksella.

 

 

Olimme valmistelleet webinaaria yhdessä ja nyt odotimme läpimenoharjoitusta ennen varsinaista esitystä. Juontajamme ja hankkeemme digiasiantuntijat, Saara ja Miikka, odottivat rauhallisina tapahtuman alkua, tarkistellen vielä viimeisiä askelmerkkejä.

 

 

Hetki ennen kameran eteen astumista meillä kaikilla taisi olla hiukan jännitys pinnalla.

Projektipäällikkömme Paula rohkaisi kuiskaten: ”Hyvin se menee”.

 

 

Paula hoiti rautaisella otteella esityksen ja me, Topi, Miikka ja minä, kerroimme omista osuuksistamme hankkeessa. Esityksessämme oli muutama lyhyt video ja näin saimme tiiviisti kerrottua DIGIT-hankkeen toiminnasta ja julkaisimme tuotoksistamme DIGIT-APP – Tärpit työelämään -sovelluksen: DIGIT-APP — Tärpit työelämään by Xamk TKI Meduusa (itch.io).

 

 

Tämän jälkeen Waypoint- ja Nousu-hankkeen toimijat esittelivät toimintaansa. Päätöswebinaari oli yhteinen DIGIT- ja Waypoint -hankkeille sekä samalla Kick-off -tilaisuus Nousu-hankkeelle Xamkin FUEL-tilassa. Tapahtuma striimattiin YouTubeen Medialouhoksen toimesta.

 

Kiitos hienosta yhteistyöstä kaikille! Oli huippupäivä!

 

Erja Mölsä

hankevastaava DIGIT ESR

Kouvolan Ammattiopisto Oy, Eduko