Harjoitteluni Logistiikkaverstaalla alkaa olemaan lopussa.

Lokakuun alussa kirjoittelin, että tulen niiiiiiin olemaan pyörälläni päästä kaikesta uudesta, mutta kovinkin innoissani uuden oppimisesta sekä mahdollisuudesta osallistua monenlaiseen!

No niinhän siinä kävi; pääsin olemaan todella monessa, innostavassa ja hyödyllisessä mukana; oli erilaisia seminaareja, muutamia työpajoja (josta työskentely –ja kehittämistapana todella innostuin, toivonkin pääseväni hyödyntämään työpajoja tulevaisuuden ammatissani vielä monesti!), sitten oli yritystapaamisia ja sen kautta myös verkostoitumista ja erilaisiin yrityskulttuureihin tutustumista. Markkinointia pääsin harjoittelemaan, suunnittelemaan ja tuottamaan niin kasvotusten, kuin sähköisiä kanavia hyödyntäen ja niistäkin lisää oppien. Pääsinpä myös osallistumaan tapahtumajärjestämiseen!

Sanotaanko näin, että tekemällä oppii- virheistä myös.

Eipä ilman tekemistä, voisi mitään saada aikaiseksi – edes niitä virheitä!

Joten tämä muutaman kuukauden harjoittelu kyllä teki tehtävänsä ja tarkoituksensa täytti; se valmisti minua työelämään, antoi uusia näkökulmia työelämää varten ja niitä kuuluisia eväitä tulevaisuutta varten.

Nyt vaan vahvaa uskomista ja uskallusta unelmoida, kovaa työtä tavoitteiden täyttämiseksi; niin hyvä tästä tulee; tämän kevään päätteeksi aion valmistua!

Ennen joulua, annoin teille suositukseni Logistiikkaverstaasta työharjoittelupaikkana, eikä mielipiteeni ole muuttunut.

Joten, jos olet kiinnostunut työskentelemään ammattikorkeakouluympäristössä, jossa on suuri määrä monipuolisia ihmisiä osana työympäristöä, sekä tarjolla sen myötä monenlaisia näkökulmia asioihin ja mahdollisuus päivittäin oppia jotain uutta sekä kehittää itseään, niin todella suosittelen rohkeasti hakeutumaan työharjoitteluun juurikin LoVeen!

Jos et tarvitse harjoittelupaikkaa, mutta esimerkiksi TKI-opintopisteitä, niin aivan varmasti tulet saamaan käsityksen myös Logistiikkaverstaan projektin myötä noista seikoista, joista mainitsin! Suosittelen siis hakeutumaan myös mukaan Logistiikkaverstaan tuleviin projekteihin!

Aurinkoista, energistä ja innostavaa kevään alkua kaikille! 🙂

Terkuin,

Enni