Yhä useampi nuori tekee pelaamisesta ja pelien kehittämisestä itselleen ammatin. Miten pelien suunnittelusta ja kehittämisestä voi tehdä itselleen ammatin? Millaisia osaajia peliala työllistää? Entä mitä taitoja pelejä suunnitellessa ja kehittäessä opitaan? 

 

Näihin kysymyksiin saadaan vastauksia Job Game Jam -tapahtumassa, joka järjestetään Mikkelin Ohjaamo Olkkarissa lauantaina 9.12.2017.  Job Game Jam on 15-30 -vuotiaille peleistä, pelaamisesta ja pelien tekemisestä/kehittämisestä/suunnittelusta kiinnostuneille nuorille tarkoitettu tapahtuma. Tapahtumassa tutustutaan erilaisiin peleihin sekä niiden kehittämiseen ja lisäksi tapahtumassa on alan ammattilaisten järjestämiä työpajoja. Samalla nuorilla on mahdollisuus kuulla uratarinoita Mikkelistä kotoisin olevilta pelialan ammattilaisilta.

 

Mikä ihmeen Game Jam? 

Game jam on tapahtuma, jossa suunnitellaan ja kehitetään pelejä lyhyessä ajassa. Tyypillisesti game jam kestää päivästä kahteen päivään. Game jamien osallistujat voivat olla pelialalla muutenkin vaikuttavia ohjelmoijia, pelikehittäjiä, taiteilijoita ja kirjoittajia, tai muuten vain peleistä kiinnostuneita. Yleensä osallistujat järjestäytyvät pieniin tiimeihin, jotka ryhtyvät työstämään peli-ideaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.jgj.fi

Job Game Jam -tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/383021065460025/ 

Lataa tapahtumaesite tästä.

Tapahtuman järjestäjät: Game On -hanke, Digillä duuniin -hanke, Ohjaamo Olkkari ja Hacklab Mikkeli ry.

Sanna Lappalainen
Digillä duuniin! -hanke
projektipäällikkö
sanna.lappalainen@xamk.fi
puh. 040 637 7903

Niko Arola
Game On -hanke
projektipäällikkö
niko.arola@xamk.fi
puh. 040 538 0961