Lisätty todellisuus matkailun edistäjänä – ARMikkeli -hankkeen sisällöntuotanto-osioon liittyvä Mikkeli varuskuntakaupunkina -julkaisu on nyt julkaistu. Aloite julkaisuun tuli hankkeeseen osallistuneiden varuskunta-alueiden yritysten taholta, jotka halusivat tarjota asiakkailleen helpon tavan tutustua Mikkelin varuskuntahistoriaan. Toisaalta julkaisu tukee myös yritysten omaa sisällöntuotantoa ja markkinointia. Erityiskiitos aktiivisuudesta julkaisun liikkeellelaittajana kuuluu Karkialammen varuskunta-alueella toimivalle Army Hostelille.

Mikkelin historiasta varuskuntakaupunkina ei ollut saatavilla helppolukuista, mutta kuitenkin kattavaa tekstiä, jonka avulla aiheeseen voisi tutustua nopeasti, joten sellainen päätettiin luoda hankkeessa. Kirjoittajaksi julkaisulle saimme Sodan ja rauhan keskus Muistin sisältöjohtajan, historioitsija Pia Puntasen, jolla on kattava tietämys julkaisun aihepiiristä.

Julkaisusta on otettu myös 50 kappaleen painos painettuja kappaleita. Jos olet kiinnostunut saamaan oman kappaleen, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikköön (timo.partala@xamk.fi) tai julkaisun kirjoittajaan (pia.puntanen@muisti.org).

Julkaisun sähköisen version pääset lataamaan alla olevaa kuvaa klikkaamalla: