Sinut on haastettu Salibandyturnaukseen, jossa nuoret ja työelämä kohtaavat! Kokoa joukkue tai tule yksin. Nuorten kanssa ideoidussa turnauksessa yhdistyy salibandy sekä nuorten yrittäjyys ja työelämävalmiudet rennossa ilmapiirissä.

Turnauksen lomassa nuoret saavat tietoa yrittäjyyteen ja työelämään liittyvistä kysymyksistä tietoiskumaisesti. Halutessasi voit edistää nuorten yrittäjyyttä ja työelämään pääsyä esittelemällä yrityksesi kesätyömahdollisuuksia tai kertomalla yrittäjyystarinasi. Meet and Greet with Companies -osio kestää max. 45 minuuttia /yritys ja sinä aikana halukkaat nuoret voivat tulla keskustelemaan kokoontumispöydän ääreen.

Tervetuloa mukaan testaamaan salibandykuntosi, verkostoitumaan nuorten ja muiden yrittäjien kanssa ja esittelemään yrityksesi mahdollisuuksia. Maksuton turnaus pelataan lohkomuotoisesti lauantaina 19.1.2019 kello 9-17 Anttolanhovissa (Hovintie 224, 52100 Anttola). Joukkueen koko on 8-12 pelaajaa + maalivahti (4+1 pe-laajaa/kenttä). Osallistujilla on sauna ja uintimahdollisuus.

Lataa tapahtumaesite.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Niko Arola, Xamk, Pienyrityskeskus, niko.arola@xamk.fi, 040 5380 961, Janne Häyrinen, Mikkelin kaupungin nuorisopalvelut, janne.hayrinen@mikkeli.fi, 044 794 3169

Tapahtuman järjestävät Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Digillä -hanke yhteistyössä Mikkelin kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Digillä duuniin! – Digitaaliset sovellukset nuorten työllisyyspalveluissa -hanke alkoi 1.6.2017 ja päättyy 31.5.2020. Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun nuorisoalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Juvenia ja osatoteuttajana toimii Otavan Opisto. Hanketta toteuttamassa on myös Xamkin Pienyrityskeskus. Hanketta rahoittavat toteuttajatahojen ohella Etelä-Savon ELY-keskus ja Euroopan sosiaalirahasto. www.xamk.fi/digilla-duuniin

 

Kuva: Pixabay