Viivi Acar opiskelee Xamkissa sisustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun koulutusohjelmassa. Intohimoisesti kaikkeen esteettiseen suhtautuva nuori nainen toimii opiskelujen ohella yrittäjänä ja ylläpitää sisustukseen painottuvaa Instagram-tiliä nimimerkillä vivinterior. Nyt Acar on ehdolla Finnish Design Shopin järjestämässä kansainvälisessä kilpailussa, joka palkitsee ja nostaa esiin parhaat designsisällöt sekä niiden tekijät. 

Viivi Acarin Instagram-tili on täynnä sisustusinspiraatiota.

Kuka olet ja mitä teet?

Olen Viivi Acar, opiskelen Xamkissa kolmatta vuotta sisustustusarkkitehtuurin ja kalustesuunnittelun koulutusohjelmassa. Olen alunperin Kouvolasta kotoisin, mutta asuin lukion jälkeen lähes kymmenen vuotta Helsingissä jossa opiskelin liiketaloutta ja työskentelin eräässä vaateketjussa Maavisualistin tehtävissä. @vivinterior-tilin perustin alunperin ihan harrastukseksi, mutta päästessäni opiskelemaan alaa huomasin kuinka suuri rooli sosiaalisen median aktiivisuudella on tällä alalla.

päästessäni opiskelemaan alaa huomasin kuinka suuri rooli sosiaalisen median aktiivisuudella on

 

Olen saanut tilin kautta niin paljon iloa, inspiraatiota ja uusia kontakteja, ettei sen arvoa voi millään mitata. Perustin viime syksynä oman suunnittelualan yrityksen ja työskentelen sekä omien projektien parissa, että freelancerina toiselle alan yritykselle, josta saan myös harjoitteluuni opintopisteet. Tämäkin kontakti syntyi puhtaasti somen kautta.

Viime viikolla sain tiedon, että minut on äänestetty mukaan FDS Influencer Awards -kilpailuun, josta kilpailun raati on valinnut tilini shortlistalle! Finnish Design Shopin järjestämä kansainvälinen kilpailu palkitsee ja nostaa esiin parhaat designsisällöt sekä niiden tekijät, jotta ne ovat helposti jokaisen muotoilun ystävän saavutettavissa.

Lisätietoa ja äänestämään

Kilpailussa yleisön suosikkia voi äänestää 12.4. saakka. Kaiken lisäksi äänestämällä voi itse voittaa 200 euron arvoisen lahjakortin maailman suurimpaan pohjoismaisen designin verkkokauppaan!

Kilpailun nettisivuille pääset täältä.