Projektiryhmä Reim Group

Projektiryhmäämme kuuluvat projektipäällikkö Sami sekä projektiasiantuntijat Eetu ja Olli. Projektimme toimeksiantajana toimii isännöintipalveluja tarjoava Reim Group. Saimme Reim Group:lta tehtäväksi selvittää Rantakylässä sijaitsevan asunto-osakeyhtiön patteriverkoston perussäädön tarpeellisuutta.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tutkimme huoneistojen pattereiden lämpötilat lämpökameraa avuksi käyttäen. Lämpökameran avulla näemme virtaako patterissa vesi ja kuinka paljon lämpöä patteri luovuttaa huoneistoon. Kiinteistä on rakennettu 1970-luvulla, joten luultavasti osa pattereista tuottaa liikaa lämpöä ja osa liian vähän. Oikein toimivien pattereiden tulisi jokaisessa asuinkerroksessa pitää huoneistoissa yllä noin 21 ℃ lämpötilaa.

Mittaukset suoritettiin maanantaina 2.11.2015. Mittauspäivänä keli oli aurinkoinen ja lämpötila oli noin +8 ℃.
Sami ja Eetu suorittivat mittaukset kahdestaan, sillä olimme sopineet jo aikaisemmin, että emme kaikki kolme lähde asuntoihin. Mittauksissa ei ollut tekemistä kun kahdelle henkilölle, joten olisi ollut aivan turhaa lähteä kolmestaan asuntoihin.

Kaiken kaikkiaan projektin tekeminen on ollut mukavaa puuhaa ja ennen kaikkea vaihtelua tavalliseen opiskeluun. Olemme oppineet paljon uusia asioita liittyen projektien toimintaan ja niiden toteutukseen. Nämä taidot ovat varmasti hyödyllisiä jokaiselle työelämässä. Parasta projektitoimistossa on tähän asti ollut ryhmässä työskentely ja ”vapaa” työaika. On mukavaa, kun ei ole tiukkaa aikataulua, jonka mukaan tulisi edetä ja työskennellä vaan jokainen ryhmä voi tehdä töitä omaan tahtiin.

Projektitoimistoa on nyt viisi viikkoa jäljellä ja kaikki näyttää hyvältä, joten eiköhän tästäkin hommasta selvitä kunnialla loppuun asti. Niin ja sen jälkeen lähdemme koko ryhmä Ravintola Talliin syömään Leon kanssa ja nollaamaan projektitoimiston oikein kunnolla!

Kirjoita kommentti

*