Taas on koettu yksi esimerkki oman koulutuksen sekä harrastuksen yhdistämisestä!!

  • Mitä? Fressin järjestämä perhepäivä liikunnallisissa tunnelmissa
  • Milloin? Lauantaina 19.3.2016 klo 10-14
  • Missä? Mikkelin torilla, keskustan ytimessä

Kuulimme torilla järjestettävästä perhepäivästä sekä salibandyseuramme Hatsinan että Mamkin promoottori-opintojen kautta. Ajattelimme heti, että miksemme yhdistäisi voimia ja järjestäisi yhteistä toimintapistettä!? Näin teimme, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Päädyimme järjestämään salibandyn tarkkuusammuntakilpailun. Palkintona olisi Mamkin tuotteita. Lopullinen materiaalikattauksemme selvisi vasta itse tapahtumapäivän aamuna; palkintona Mamkin karkkirasioita tai aurinkolasit riippuen tarkkuuslaukomisen tuloksesta! Tarjolla oli koulumme puolesta myös sup-laudan arvonta sekä esitteitä. Jaoimme pienille kokelaille myös Hatsinan infolappusia.

Muita rastinpitäjiä tapahtumassa oli itse Fressin lisäksi Mikkelin Jukurit, Suomenniemen Säästöpankki sekä tanssiryhmä Blue Diamonds. Perheille löytyi monipuolista tekemistä: taitoratoja, leikkejä, kisailua sekä tietysti mehua ja pullaa!

Päivän kulkua vaikeutti hieman luontoäiti, jonka johdosta keräilimme kaatuneita roll up -mainoksia (ja jopa maalia) muutamaan (kymmeneen) kertaan. Mutta tämä ei fiilistä heikentänyt!

Vaikka tapahtuma ei luonteeltaan ollut mitenkään mahtipontinen, ja varsinaista ruuhkaa ei ilmennyt missään välissä, koimme sen hyvinkin onnistuneeksi. Paikan päällä kävi monia perheitä, nuoria keskenään sekä kiinnostuneita ohikulkijoita. Ei ole mitään niin palkitsevaa, kuin nähdä lasten ja heidän vanhempiensa leveät hymyt.

Mieleemme jäi erityisesti erään perheenäidin kommentti siitä, että on kiva, kun on jotain tällaista erilaista toimintaa tarjolla. Kysyntää perhetapahtumille riittäisi varmasti, jos se vain käytettäisiin hyväksi. Tässä on esimerkiksi meille yhteisöpedagogeille oikea iskun paikka niin opiskeluiden aikana kuin niiden jälkeenkin!

Kuulemisiin kamut!

Terkuin Elisa & Laura

Yhteisöpedagogiopiskelijat Elisa ja Laura

Kirjoita kommentti

*