Hyönteiset ja erityisesti sirkat ovat keittiöväen kasvavan kiinnostuksen kohteena. Mitä niiden käyttö edellyttää ammattikeittiöiltä ja miten niitä voidaan käyttää?

Sirkkaa soppaan ammattikeittiöissä -koulutuksessa 19.4.2018 klo 13.00–16.30

pureudutaan näihin asioihin Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoululla järjestettävässä tilaisuudessa. Paikkana on Mikpolisali, Patteristonkatu 2, Mikkeli.

Ohjelmassa:

• 13.00 Sirkkaa sopassa -hankekuulumisia
• 13.30-14.30 Lainsäädännön vaatimukset hyönteisten elintarvikekäytölle ammattikeittiössä, ylitarkastaja Riina Keski-Saari, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira

• 14.30-15.00 Kahvitarjoilu

• 15.00-16.00 Hyönteisten valmistaminen ruuaksi ammattikeittiössä, Jonas Aaltio, EntoCube
• 16.00-16.30 Ammattikeittiön, kaupan ja ravintola-alan ammattilaisten kommenttipuheenvuorot

Mahdollisuus maistaa hyönteisiä/hyönteistuotteita.

Sirkkaa soppaan ammattikeittiöissä -koulutukseen on mahdollista osallistua etänä. Lähetämme osallistumislinkin etäyhteyttä tarvitseville viimeistään päivää ennen koulutusta.

Ilmoittaudu 16.4. mennessä tästä.

Tilaisuus on maksuton ja sen järjestävät Sirkkaa sopassa ja Etelä-Savon ruokaviesti –hankkeet.

 

Jaa sivu