Tämän vuotinen Symbioosi-webinaari järjestettiin 7.10.2021. Webinaarin teemoina olivat nuoret, hyvinvointi ja liike (kehollisuus). Aamupäivän esitykset olivat englanniksi ja iltapäivän suomeksi. Webinaarin järjestivät Xamkin Mentoring NEETs -hanke ja Lasten ja nuorten säätiön  HUUMA-hanke. Tilaisuus oli samalla myös HUUMA-hankkeen päätöswebinaari. Juontajana toimi Niko Kosunen, joka kuljetti katsojat läpi webinaarin, esitteli puhujat ja avasi keskusteluja puhujien ja yleisön välillä. Yleisö pääsi jo ennen webinaaria tutustumaan puhujiin ja esitysten aiheisiin Symbioosin tapahtumasivulla.

Esitysten lisäksi päivä sisälsi muun muassa rentoutumisharjoituksia ja liikunnallisia hetkiä, joissa katsojia kannustettiin liikkeeseen. Lisäksi webinaarin lopussa oli taideyllätys, jota varten yleisöltä kerättiin iltapäivän ajan sanoja, kysymällä heiltä ”mikä on sinun supervoimasi?”.

Webinaarin aikana oli käytössä selaimessa toimiva Miro-alusta, johon oli koottu esittelyyn nuorisoalan hankkeita ja niiden erilaisia digitaalisia tuotoksia. Aamupäivän kahvitauko ”Coffee and galleria” oli tarkoitettu Miroon tutustumiselle ja yleisöä ohjeistiin ja kannustettiin käymään Mirossa.

Kuvakaappaus Mirosta

 

Yläkuva: kuvakollaasi webinaarin esityksistä, muokannut Jani Lehtinen