Mikkelin lukion Lucia juhlan vaihtoehtotilaisuus sekä pikkujoulut

Lucia juhlan vaihtoehtotilaisuus 13.12.2019

Lucia juhlan vaihtoehtotilaisuus polkaistiin käyntiin glögin ja piparin sekä kuulumiskierroksen merkeissä. Juteltiin mukavia ja lukiolaiset saivat purkaa mielen päällä olevat ilot, surut ja muut elämää koskettavat asiat. Juttelun lomassa pelailtiin sanaselityspeli Aliasta kolmen joukkueen voimin ja vietettiin aikaa yhdessä. Vaikka osallistujat olivat eri luokilta, tsemppaava ilmapiiri pelin aikana oli huikea ja hauskaahan meillä oli. Aika kului mukavasti, mukavaa oli ja nuorista huomasi, että hengähdystauolle lukiolaisen arjesta oli tarvetta. Hetkellinen ajatusten suuntaus kouluasioista muualle tuli tarpeeseen. Lukiolaiset tilaisuuden päätyttyä osa riensi oppitunneille, mutta ennen sitä oli hienoa nauttia lempeästä tunnelmasta ja nuorten keskinäisestä sekä ohjaajien kohtaamisista.

Lukion pikkujoulut 17.12.2019

Mikkelin lukion pikkujoulutapahtumassa rentouduttiin ja laskeuduttiin lähestyvän joululoman tunnelmaan rastipisteiden kiertämisen lomassa. Glögin ja pipareiden lisäksi ympäri lukiota oli toiminnallisia pisteitä jouluteemalla. Luokat saivat valita monipuolisesta toimintapistekattauksesta, mitä haluaisivat luokan kanssa tehdä. Askartelupisteitä sekä joulukuusten koristelua oli useammalla pisteellä ja osa koristelluista kuusista lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen. Muilla toimintapisteillä oli muun muassa liikunnallista ”citybattlea”, aivopähkinäpajoja, taukojumppaa sekä värityskuvia. Läpi tapahtuman tunnelma oli mukava ja järjestetty toiminta oli mieleistä. Myös joulupukki ja joulumuori pääsivät tapahtumaan mukaan.

Pikkujoulutapahtuma toteutettiin yhteistyössä Etsivän nuorisotyö, Uusille urille-hankkeen, XAMK:n yhteisöpedagogiopiskelijoiden (koulujeesareiden), Etelä-Savon liikunnan, Mikkelin lukion opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä Yhessä! -hankkeen kanssa.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Muistiin kirjasi jeesari Sallanoora Paajanen

Kirjoita kommentti

*