Vastuullinen matkailu

Vastuullisen matkailun asiantuntijamme tukevat matkailuyrityksiä, kehittämisorganisaatioita ja aluekehitystä matkailun kehittämisessä vastuullisuuden periaatteiden mukaisesti. Tutkimus- ja kehittämistyössä painottuu ekologien kestävyys ja se tuo näkyväksi matkailun ekologiset, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset kohdealueille ja matkailun liiketoiminnalle.

Matkailun vartti

Matkailun vartti on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun toteuttama vartin mittainen YouTube-talkshow, jossa tutustutaan matkailun mahdollisuuksiin ja haasteisiin, trendeihin, yrittäjätarinoihin sekä mietitään yhdessä, miten auttaisimme toinen toisiamme.

Pyrimme antamaan ajankohtaista tietoa matkailualan yrittäjille, miten markkinointia sekä myyntiä voisi kehittää, yhteistyön tekemiseen ja myös ratkaisuja osaavan henkilökunnan kouluttamiseen.

Sisältö on tarkoitettu yrityksille ja matkailualan toimijoille. Myös opiskelijat pääsevät kurkistamaan yritysten ja yrittäjien ajatuksiin alan tarpeista. Matkailun vartti ottaa perspektiiviä matkailuun maailmalla ja nostaa esiin niitä kilpailukeinoja, joilla Suomi voisi olla varteenotettava vaihtoehto globaaleilla matkailumarkkinoilla.

Sisällöstä vastaavat tutkimuspäällikkö Johanna Heinonen ja projektipäällikkö Jani Kiviranta. Voit lähettää vinkkejä ja palautetta sähköpostitse osoitteeseen matkailu@xamk.fi

» Linkki YouTube-kanavalle

AJANKOHTAISTA

Verkkomyynti

Matkailija ostaa verkosta!

Tammikuun 15. päivä Kymen Sanomat julkaisu mielipidekirjoitukseni matkailun...

Verkostot luovat voimaa Etelä-Savoon

Saimaan matkailufoorumi pidettiin Mikkelissä 27.11.2019. Päivän anti koostui...

kymenlaakson_matkailuparlamentti_paneeli_07112019

Kymenlaakson matkailuparlamentti kehotti revittelemään rohkeasti!

Kymenlaakson matkailuparlamentti järjestettiin 7.11.2019 Merikeskus Vellamossa osana Kymenlaakson...

Jaa sivu