Arvonta- ja tilauslomake

Osallistu Interrail Global Pass -lipun arvontaan. Samalla voit tilata Xamkin uutiskirjeen ja/tai hakijan oppaan. Uutiskirjeitä lähetämme 5-10 kertaa vuodessa. Hakijan opas ilmestyy painettuna 1-2 kertaa vuodessa.
  • Nimi

TILAA XAMKIN UUTISKIRJE!

Liity Xamkin uutiskirjeiden postituslistalle.

Kampuksena koko maailma

Xamk kehittää ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista. Kun voit opiskella missä ikinä oletkin, säästää se aikaasi ja ympäristöä.

On mentävä kauas nähdäkseen lähelle.

Välillä on kuitenkin virkistävää ja hyödyllistä tutustua siihen, miten asiat ovat muualla. Siksi Xamkin opiskelijatkin lähtevät vaihtoon ja harjoitteluun ulkomaille. Heitä voit seurata Snapchatissa ja Instagramin My Storyssa. Kummassakin Xamk löytyy nimellä @xamkfi. Tutuiksi ovat tulleet jo esim. Namibia, Australian Gold Coast, Hongkong, Dominica, Pariisi, Cambridge, Praha ja Brno, Norjan Stavanger ja Vadso, Etelä-Korea, Saksa, New York, Espanjan Fuengirola, Malta, Itävalta, Skotlanti, Florida, Filippiinit, Thaimaa, Belgia, Tansania  jne.

Mitä sinä ymmärrät lähijunalla? Meille se on Interrail. Kampuksena koko maailma.

Viime vuoden tapaan vuoden 2020 arvonnan palkintona meillä on Interrail Global Pass, 15/30 pv, 2 lk. Lipun tyypin voittaja saa valita itse: nuorten lippu, aikuisten lippu tai senioreiden lippu. Lipulla voit matkustaa ympäri Eurooppaa kuukauden ajan siten, että matkapäiviä on 15. Lue lisää https://www.vr.fi/cs/vr/fi/interrail

Täytä yllä oleva lomake ja olet mukana.

Opiskelu Xamkissa

Opiskele päivällä, illalla tai viikonloppuna. Kampuksella, verkossa tai ulkomailla. Xamkissa kampuksena on koko maailma.

Lue tästä

XAMKILAINEN

Blogi, jossa opiskelijat kertovat Xamkista.

Lue tästä

Opiskelijan hyvinvointi

Lue lisää

Kaikki AMK-tutkinnot

Katso tästä

Polkuopinnoilla kohti tutkintoa

Avoin amk
Jaa sivu