Arvonta- ja tilauslomake

Tällä lomakkeella voit tilata Xamkin uutiskirjeen ja hakijan oppaan. Uutiskirjeitä lähetämme 5-10 kertaa vuodessa. Hakijan opas ilmestyy painettuna 2 kertaa vuodessa. Samalla voit osallistua 500 € matkalahjakortin arvontaan.
    Matkalahjakortti arvotaan vuoden 2018 lopussa.

Kampuksena koko maailma

Xamk kehittää ajasta ja paikasta riippumatonta oppimista. Kun voit opiskella missä ikinä oletkin, säästää se aikaasi ja ympäristöä.

On mentävä kauas nähdäkseen lähelle.

Välillä on kuitenkin virkistävää ja hyödyllistä tutustua siihen, miten asiat ovat muualla. On mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Siksi Xamkin opiskelijatkin lähtevät vaihtoon ja harjoitteluun ulkomaille. Heitä voit seurata Snapchatissa ja Instagramin My Storyssa. Kummassakin Xamk löytyy nimellä @xamkfi. Tutuiksi ovat tulleet jo esim. Namibia, Australian Gold Coast, Hongkong, Dominica, Pariisi, Cambridge, Praha ja Brno, Norjan Stavanger ja Vadso, Etelä-Korea, Saksa, New York, Espanjan Fuengirola, Malta, Itävalta, Skotlanti, Florida, Filippiinit, Thaimaa, Belgia, Tansania  jne.

Siksi arvomme 500 € matkalahjakortin.

Matkailu opettaa. Siksi arvomme 500 € matkalahjakortin. Ja vinkkejä hyvistä matkakohteista voi siis katsoa etukäteen Xamkin Snapchatista ja IG My Storysta.

Täytä yllä oleva lomake ja olet mukana.

VUOSIARVONTA-2018-SAANNOT

XAMKIN TIETOSUOJAILMOITUS

Opiskelu Xamkissa

Opiskele päivällä, illalla tai viikonloppuna. Kampuksella, verkossa tai ulkomailla. Xamkissa kampuksena on koko maailma.

Lue tästä

XAMKILAINEN

Blogi, jossa opiskelijat kertovat Xamkista.

Lue tästä

Opiskelijan hyvinvointi

Lue lisää

Kaikki AMK-tutkinnot

Katso tästä

Polkuopinnoilla kohti tutkintoa

Avoin amk
Jaa sivu