Tervetuloa opiskelemaan Xamkiin!

Koronaviruksen vaikutus Xamkin toimintaan

Tutustu Xamkin koronaohjeisiin

 

Kysyttävää opintojen aloituksesta?

Koulutusten yhteyshenkilöt vastaavat opintojen sisältöön liittyviin kysymyksiin ja opintotoimisto auttaa yleisissä opiskeluun liittyvissä asioissa. Yhteystiedot löydät koulutuskohtaisista ohjeista sivun alaosasta.

Hakijapalvelut neuvoo opiskelupaikan vastaanottamiseen ja todistuskopioiden lähettämiseen liittyvissä asioissa.

Opiskelijavalinnan tulosten julkaisu

Todistusvalinnan tulokset julkaistaan viimeistään 30.5.2022 ja kaikki yhteishaun tulokset viimeistään 8.7.2022.

Xamkin koulutusten omien valintakokeiden ja valintatapojen sekä yamk-koulutusten tuloksia julkaistaan koulutuskohtaisesti kesäkuun puolivälistä alkaen sitä mukaa, kun tulokset valmistuvat.

Opiskelijoita voidaan valita varasijoilta 2.8.2022 klo 15 saakka. Huomioi, että kaikissa koulutuksissa varasijat eivät ole käytössä tai niiden määrä voi olla rajattu.

Seuraa hakutoiveidesi valinnan tulosten etenemistä Oma Opintopolku -palvelussa.

Saat sähköpostitse ilmoituksen sekä Opintopolusta että Xamkin hakijapalveluista, kun sinut on hyväksytty opiskelemaan Xamkiin.

Kun kaikki yhteishaun valinnan tulokset on julkaistu (viimeistään 8.7.), saat sähköpostiisi yhteishaun tuloskirjeen, Tuloskirjeessä sinulle kerrotaan valintamenestyksesi kaikkien hakutoiveidesi osalta. Nämä tiedot näet myös Oma Opintopolku -palvelusta.

Kevään 2. yhteishaussa olet asettanut hakutoiveesi mieluisuusjärjestykseen ja sinulle voidaan tarjota haussa korkeintaan yhtä opiskelupaikkaa. Paikkaa tarjotaan hakutoivejärjestyksessä ylimmästä koulutuksesta, jossa pisteesi riittävät valintaan.

Osa opiskelijavalinnan tuloksista (todistusvalinta, monet Xamkin koulutusten omat valintakokeet ja valintatavat) julkaistaan jo ennen kuin kaikki yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään 8.7.2022.

Jos tulet ennen yhteishaun tulosten julkaisua valituksi

 • ensimmäiseen hakutoiveeseesi: voit ottaa opiskelupaikan vastaan heti eikä sinun ei tarvitse osallistua enää valintakokeisiin.
 • alemmista hakutoiveistasi: voit ottaa opiskelupaikan vastaan vasta, kun kaikki yhteishaun tulokset on julkaistu.

AMK-valintakokeeseen osallistuneella on oikeus tarkastella omia valintakoetietojaan 14 vrk:n muutoksenhakuaikana, joka alkaa valinnan tulosten julkaisemisesta.

Hakija voi tarkastella omia koevastauksia, oikeita vastauksia ja koekysymyksiä valvotusti sen ammattikorkeakoulun tiloissa, johon hän on joko hakenut tai jossa hän on osallistunut valintakokeeseen.

Xamkissa kevään 2022 valintakoetietoja voi tarkastella ajanvarauksella (max. 30 min) Kouvolan tai Mikkelin kampuksella:

 • Kouvolassa ti 12.7. tai ti 19.7.
 • Mikkelissä ke 13.7. tai ke 20.7.

Ajanvaraus on tehtävä viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen haluttua ajankohtaa soittamalla Xamkin hakijapalveluihin: p. 044 702 8891 tai 040 585 6610 (ma-pe klo 9–15, heinäkuussa klo 10-13).

Tietoa muutoksenhausta opiskelijavalintapäätökseen löydät täältä.

Valintakoepisteet-palvelu

Näet AMK-valintakokeesta saamasi osiokohtaiset pisteet kirjautumalla Valintakoepisteet-palveluun. Palvelu aukeaa viimeistään 8.7. Lue lisää Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta.

Opiskelupaikan vahvistamisen kolme vaihetta

Vahvista sinulle tarjottu opiskelupaikka 15.7.2022 klo 15 mennessä.

 • Ota opiskelupaikka vastaan ja ilmoittaudu läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi Oma Opintopolku -palvelun kautta.
 • Jos sait opiskelupaikan varasijalta 15.7. jälkeen tai lisähausta, ota opiskelupaikka vastaan 7 vuorokauden kuluessa hyväksymisestä.
 • Jos et voi kirjautua Oma Opintopolku -palveluun verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla, ota yhteyttä hakijapalveluihin.
 • Jos et vastaanota opiskelupaikkaa määräaikaan mennessä, menetät sen.

Opiskelupaikan vastaanottaminen on sitova valinta, etkä voi enää myöhemmin peruuttaa tai muuttaa sitä. Sitova vastaanotto peruuttaa automaattisesti kaikki muut hakutoiveet sekä korkeakoulujen yhteis- että erillishauissa.

Voit ottaa vastaan vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan syyslukukaudella 2022 alkavasta koulutuksesta.

Lue lisää opiskelupaikan vastaanottamisesta Opintopolusta.

Ilmoittaudu läsnä- tai poissaolevaksi opiskelijaksi samalla kun otat opiskelupaikan vastaan.

 • Ilmoittautumislinkki tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet ottanut opiskelupaikan sitovasti vastaan.
 • Ilmoittaudu opiskelupaikan vastaanottamisen määräaikaan mennessä.
  Jos otat opiskelupaikan vastaan, mutta jäät jonottamaan paikkaa ylemmästä hakutoiveesta, et voi vielä tehdä ilmoittautumista. Ilmoittaudu heti, kun opiskelupaikkasi varmistuu.
 • Jos et ilmoittaudu opiskelijaksi, et saa opiskeluoikeutta Xamkissa.
Haluatko siirtää opintojen aloitusta?

Jos sinulla on hyväksyttävä syy poissaoloilmoittautumiseen, voit siirtää opintojen aloitusta ottamalla opiskelupaikan vastaan, ilmoittautumalla poissaolevaksi opiskelijaksi ja toimittamalla todistuksen poissaolon syystä.

Hyväksyttäviä syitä poissaoloon ensimmäisenä lukuvuonna ovat ainoastaan seuraavat:

 1. Suoritat varusmies- siviili- tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta
 2. Tarvitset vapaata opinnoista lapsesi hoitamiseksi tämän syntymän tai adoption yhteydessä
 3. Oma sairautesi tai vammasi estää opiskelun aloittamisen.

Lue ohjeet poissaolevaksi ilmoittautumiseen täältä

Tallenna puuttuvat todistuskopiot hakulomakkeelle 15.7. mennessä, jos sinulta on pyydetty niitä.

Kevään 2022 yhteishauissa tarvittavat tutkinto- ja työtodistukset on pyydetty hakulomakkeelle jo hakuaikana.

Jos hakulomakkeeltasi puuttuu opiskelijavalinnassa tarvittava todistuskopio, saat siitä sähköpostitse ilmoituksen Xamkin hakijapalveluista.

Pääset hakulomakkeelle Oma Opintopolku -palvelun tai sen linkin kautta, joka on hakemuksen jättämisestä saamassasi automaattisessa vahvistusviestissä.

Opiskelijavalinta on ehdollinen siihen saakka, kunnes tarvittavat todistukset on tarkistettu. Tarkistus tehdään valtakunnallisesta suoritusrekisteristä tai hakulomakkeella olevista todistuskopioista.

Alkuperäiset todistukset tarkistetaan opintojen alussa vain siinä tapauksessa jos on jotain epäselvää.

Opiskelussa tarvittavat verkkotunnukset ja tietokone

Verkkotunnukset

Hae ennen opintojen alkua käyttöösi käyttäjätunnuksesi tunnistautumispalvelusta.

Tunnus on haettavissa noin 1-2 työpäivän kuluttua opiskelupaikan vastaanottamisen ja läsnäoloilmoittautumisen jälkeen.

Palvelu toimii verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja aktivoidaksesi käyttäjätunnuksesi sinun tulee vaihtaa salasanasi palvelussa.

HUOM: Kirjoita myös käyttäjätunnus itsellesi ylös!

Salasanan vaihtaminen pitää viedä aina loppuun asti, kun sen aloittaa. Mikäli tunnistautuminen tai salasanan vaihto ei onnistu, kannattaa kokeilla myöhemmin uudelleen. Mikäli tunnistautuminen ei onnistu, tee palvelupyyntö IT-tuelle Xinfossa.

Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käytössä, saat käyttäjätunnuksesi opintotoimistosta. Tunnus lähetetään opintotoimistosta automaattisesti ennen opintojen alkua niille, joilla ei ole suomalaista henkilötunnusta. Ota tarvittaessa itse yhteyttä opintotoimistoon Xinfossa.

Oma tietokone opintoihin

Uusilta opiskelijoilta edellytetään omien päätelaitteiden käyttöä (esim. kannettava tietokone).

Tutustu Xamkin laitesuositukseen.

Käytä verkkotunnuksiasi jo ennen opintojen alkua

Suorita Xamk orientaatio verkossa

Tutustu Xamkissa opiskeluun ja palveluihin sekä digitaalisiin työvälineisiin kahdella verkko-opintojaksoilla:

Kurssi 1, Digitaaliset välineet: Digitaalinen ympäristö 2022
Kurssi 2, Opiskelu ja palvelut: Orientaatio 2022

Voit suorittaa opiskelukokonaisuuksia sinulle sopivaan aikaan. Suoritetut tehtävät säilyvät, vaikka välillä kirjaudut ulos. Kun olet suorittanut kaiken, voit tallentaa itsellesi todistuksen, jota voit hyödyntää osana Opinto- ja urasuunnittelun opintojaksoa.

Tutustu Lux-intranetiin

Voit kirjautua tunnuksillasi Xamkin intranetiin eli Luxiin. Kirjoita käyttäjätunnuksesi perään pääte @edu.xamk.fi. Opintojen aikana kaikki uutiset, ohjeet ja muut tiedot ovat luettavissa Luxista.

Lataa Tuudo-sovellus

Tuudo on mobiilisovellus, jonka kautta voit käyttää sisältöjä Xamkin eri verkkopalveluista kätevästi älypuhelimellasi. Tuudosta näet esim. tiedotteet, lukujärjestyksesi, opintosuoritukset ja päivän ruokalistat.

 1. Käy hakemassa Tuudo puhelimesi sovelluskaupasta (Google Play Store, Apple App Store) maksutta 
 2. Avaa Tuudo ja etsi korkeakoulujen aakkosellisesta listasta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk.
 3. Kirjaudu opiskelijatunnuksella ja pääset tutustumaan uuden opiskelijan orientaatiopolun lisäksi myös muihin sovelluksen osioihin.
 4. Tai klikkaa kohdasta uusi opiskelija-kohdasta ”sisään”, jos haluat kokeilla Tuudoa ilman kirjautumista. Tällöin sinulle avautuu vain uuden opiskelijan orientaatiopolku.  

Lataa sähköinen opiskelutodistus

Jos tarvitset todistusta opiskelupaikastasi Xamkissa ennen opintojen alkamista, voit käyttää todistuksena yhteishaussa lähetettyä tuloskirjettä tai hyväksymisilmoituksen liitteenä ollutta kirjettä.

Voit myös ladata sähköisesti varmennetun opiskelutodistuksen opiskelijarekisteri Pepistä. Pepissä valitse > Tilaukset > Valitse tulostettava todistus > Valitse kieli ja Tilaa > Hae sähköisesti allekirjoitettu opiskelutodistus Dokumentit-välilehdeltä.

Kampukset ja opiskelija-asunnot

Kotkan kampus

Kotka

Tutustu Kotkaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Kouvola

Tutustu Kouvolaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Mikkeli

Tutustu Mikkeliin ja hae opiskelija-asuntoa.

Savonlinna

Tutustu Savonlinnaan ja hae opiskelija-asuntoa.

Opiskeluterveydenhuollon palvelut

Kaikki läsnäolevaksi ilmoittautuneet ammattikorkeakouluopiskelijat (amk ja yamk) kuuluvat YTHS:n terveydenhuoltopalvelujen piiriin.

Kaikki YTHS:n palveluihin oikeutetut opiskelijat maksavat terveydenhoitomaksun vuosittain Kelalle riippumatta siitä käyttävätkö terveydenhuollon palveluja. Maksusta ei voi saada vapautusta esimerkiksi siksi, että käyttää YTHS:n palvelujen sijaan työterveyshuollon palveluja, tai siksi, että ei saa opintotukea.

Palveluja voi käyttää myös toisella paikkakunnalla millä opiskelee.

Syksyllä 2022 opintonsa aloittavien tulee maksaa syyslukukautta koskeva maksu oma-aloitteisesti Kelan ohjeiden mukaan 30.9.2022 mennessä.

Katso video YTHS:n palveluista

Opintojen rahoittaminen

Tutkintoon johtava koulutus katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi. 

Voit saada opintotukea ammattikorkeakouluopintoihin, mikäli täytät opintotuen saamisen yleiset edellytykset:

Opintotukea haetaan Kelan asiointipalvelun kautta. Voit hakea opintotukea koko säännönmukaiselle opiskeluajalle. Opintotukikuukausien määrä riippuu kuitenkin suoritettavan tutkinnon laajuudesta sekä siitä oletko nostanut opintotukea aiempiin korkeakouluopintoihin.

Opintotukeen kuuluvat opintoraha ja opintolainan valtiontakaus sekä osalle opiskelijoita myönnettävä asumislisä.

Voit olla oikeutettu opintolainahyvitykseen valmistumisen jälkeen, mikäli nostat opintolainaa ja suoritat tutkinnon määräajassa. Kela laskee, että opiskeluaikasi alkaa sen lukukauden alusta, jolloin olet saanut ensimmäisen opiskeluoikeutesi tutkinto-opintoihin missä tahansa korkeakoulussa. Opiskeluaikaan kuuluvat myös ne lukukaudet, jolloin olet ilmoittautunut poissaolevaksi tai opintosi ovat keskeytyneet.

Tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelevat ovat myös oikeutettuja ateriatuettuun ruokailuun. Paperisen ateriatukikortin voit pyytää opintojen alkaessa opiskelijapalveluneuvojalta tai voit ladata itsellesi Pivon sähköisen ateriatukikortin.

Ohjeet sähköisen ateriatukikortin käyttöönottoon:

 1. Lataa Pivo sovelluskaupasta ja ota käyttöön verkkopankkitunnuksillasi
 2. Valitse päävalikosta opiskelijakortti
 3. Valitse Tunnistautuminen-kohdasta Ateriatukikortti, mikäli et ole opiskelijakunta Kaakon jäsen
 4. Seuraa sovelluksen antamia ohjeita.

Opiskelijat saavat Kelan yleistä asumistukea samoin ehdoin kuin muutkin.

Työllisyysrahaston myöntämää aikuiskoulutustukea voivat saada työelämässä olevat palkansaajat ja yrittäjät, joilla on yhteensä vähintään kahdeksan vuotta työhistoriaa.

Lisäksi myöntämisehtona on osittaiselle tai kokonaan palkattomalle opintovapaalle jääminen työ- tai virkasuhteesta, joka on kestänyt vähintään vuoden ennen tuettavan opiskelun alkua. Aikuiskoulutustuen saajat voivat saada Kelasta opintolainan valtiontakauksen.

Jos olet työtön tai jäämässä työttömäksi, kysy TE-toimistosta opiskelusta työttömyysetuudella tuettuna.

Tutkinnon laajuus ja säännönmukainen opiskeluaika

 • 270 op: 4,5 vuotta
 • 240 op: 4 vuotta
 • 210 op: 3,5 vuotta
 • 90 op: 3 vuotta (päätoimista opiskelua 1,5 vuotta)
 • 60 op: 2 vuotta (päätoimista opiskelua 1 vuosi)

Opiskelijakunta ja opiskelijakortti

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta – Opiskelijakunta Kaakko – toimii opiskelijoiden ja opiskelijaelämän tukijana kaikilla neljällä kampuksella – Kouvolassa, Kotkassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Opiskelijakunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijakuntaan kuuluvat opiskelijat. Toimijoita haetaan ympäri vuoden, joten pidäthän silmät ja korvat auki, jos haluat päästä vaikuttamaan opiskelijan arkeen. Opiskelijakunta on apunasi ja tukenasi koko opintojesi ajan. Opiskelijakunnalla on kuusi työntekijää, mutta se on täysin opiskelijoiden hallinnoima taho.

Kun liityt jäseneksi opiskelijakuntaan, saat myös opiskelijakortin, joka oikeuttaa lukuisiin opiskelija-alennuksiin. Kortti on käytettävissä myös digitaalisesti sovelluksessa slice.fi. Saat opiskelijakunnalta viestin, kun opiskelijakorttisi on noudettavissa. Sitä ei automaattisesti postiteta sinulle kotiin, vaan postitusta tulee pyytää erikseen.

Opiskelijakunnan lakisääteisenä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä sekä opiskeluun ja opiskelijan asemaan yhteiskunnassa liittyviä pyrkimyksiään. Tätä teemme mm. valitsemalla opiskelijoiden edustajia korkeakoulun työryhmiin aina korkeakoulun hallitusta myöten. Lisäksi organisoimme pari suurempaa opiskelijatapahtumaa vuodessa.

Osallistumalla opiskelijakunnan toimintaan opintojesi aikana saat kokemuksen, jollaista et muuten opiskeluelämästäsi saa. Voit hakeutua joko opiskelijakunnan hallitukseen, edustajistoon, työryhmiin tai vaikkapa korkeakoulun tutoriksi, jotka opiskelijakunta kouluttaa.

Opiskelijakunnan verkkosivuilta pääset liittymään jäseneksemme. Opiskelijakortin tilaamista varten tarvitset opiskelijanumerosi, joka löytyy Pepin etusivulta nimesi perästä.

Jos et liity jäseneksi, saat opintojen aloitusviikolla tietoa opintotoimistosta saatavista, opiskelijaetuuksiin oikeuttavista erillisistä todistuksista.

Koulutusten aloitusohjeet

Koulutusten aikataulut

Alapuolelta löydät koulutuskohtaiset tiedot opintojen aloituspaikasta ja -ajasta sekä muuta tärkeää tietoa opintojen aloittamisesta.

Ryhmäkohtaiset lukujärjestykset löytyvät lukkarikoneesta ja tässä on ohje lukkarikoneen käyttöön.

AMK-tutkinnot päivätoteutuksena

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, luokassa C3007, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on ENKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Jyri Mulari, puh. 044 702 8417 jyri.mulari@xamk.fi (1.8. alkaen), opiskelijavastaava Vesa Kankkunen, puh. 044 702 8277  vesa.kankkunen@xamk.fi (1.8. alkaen)

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on GRKV22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: Laura Rytkönen, puh. 044 702 8256, Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Katariina Silvola, puh. 044 702 8563 katariina.silvola@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 verkossa (Teams). Linkki opintojen aloitukseen lähetetään elokuun puolivälissä sähköpostilla.
 • Aloitusviikon ohjelma pdf-tiedostona (päivitetty 10.8.).
 • Ryhmäsi tunnus on HJMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta,
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Jos sinulla on aiempia amk- tai yliopisto-opintoja tai työkokemusta tähän tutkintoon sisältyviltä aloilta (liiketalous, IT, sosiaali- ja terveysala), tallenna opinto- ja työtodistukset 2.8.2022 mennessä sähköiselle lomakkeelle.

Näitä todistuskopioita tarvitaan osaamisen tunnustamista eli hyväksilukua varten. Opettajat eivät pääse Opintopolku-järjestelmään katsomaan hakulomakkeelle tallentamianne todistuksia, ja siksi niitä pyydetään vielä erikseen.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Rouhiainen, puh. 050 312 5027  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Pia Jääskeläinen, puh. 040 667 2190  pia.m.jaaskelainen@xamk.fi, opiskelijavastaava Marjaana Roponen, puh. 040 660 9975 , marjaana.roponen@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on KTKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Kimmo Kääriäinen, puh. 050 434 7798  kimmo.kaariainen@xamk.fi, opiskelijavastaava Tomi Pahula, puh. 044 702 8249 tomi.pahula@xamk.fi

Tutoreiden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille 
(avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola. Tarkempi paikka on kampuksella oleva Kasarmiravintolan auditorio osoitteessa Paraatikenttä 5.
 • Ryhmäsi tunnus on LTKV22SP1 tai LTKV22SP2. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Molempien ryhmien aloitusviikon (22.-26.8.) sisältö ja muutenkin ensimmäisen vuoden opinnot ovat samat. Ryhmäjako varmistuu 10.8. jälkeen.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: Paula Saarinen, puh. 044 702 8561 , Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Maisa Räsänen, puh. 044 702 8281 maisa.rasanen@xamk.fi (tavoitettavissa 8.8. jälkeen)

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on LISA22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Mika Tenhu, puh. 050 596 5264  mika.tenhu@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on LOKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Salla Vaahersalo, puh. 050 432 0580 salla.vaahersalo@xamk.fi

Lue tutoreden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat maanantaina 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MIKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Koulutukseen hyväksyttävien tulee täyttää merimiesammatin edellyttämät terveydelliset vaatimukset. Sinun tulee esittää koululle merimieslääkärintodistus viimeistään 15.9.2022, mieluiten jo ennen opintojen alkua. Lisätietoa merimieslääkärintodistuksen hankkimisesta: Infokirje.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Joni Hietakangas, puh. 044 702 8777,  joni.hietakangas@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat maanantaina 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MSVKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Koulutukseen hyväksyttävien tulee täyttää merimiesammatin edellyttämät terveydelliset vaatimukset. Sinun tulee esittää koululle merimieslääkärintodistus viimeistään 15.9.2022, mieluiten jo ennen opintojen alkua. Lisätietoa merimieslääkärintodistuksen hankkimisesta: Infokirje.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: lehtori Kalle Suoniemi, puh. 044 702 8883,  kalle.suoniemi@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat maanantaina 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MKKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Koulutukseen hyväksyttävien tulee täyttää merimiesammatin edellyttämät terveydelliset vaatimukset. Sinun tulee esittää koululle merimieslääkärintodistus viimeistään 15.9.2022, mieluiten jo ennen opintojen alkua. Lisätietoa merimieslääkärintodistuksen hankkimisesta: Infokirje.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Joni Hietakangas, puh. 044 702 8777,  joni.hietakangas@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 8.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on MEMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Heti opintojen ensimmäisellä viikolla lähdemme maastoon opiskelemaan metsällisiä tietoja ja taitoja. Metsään ja suolle sopiva vaatetus sekä kompassi ja puukko ovat hyviä varusteita. Voit tutustua amk-opiskeluun ja halutessasi opiskella kivennäismaiden metsäkasveja etukäteen verkossa. https://www.xamk.fi/avoimen-amkn-kurssit/metsakasvit-nonstop-aloitus-2-op/
 • Xamkissa sovelletaan BYOD-periaatetta eli Bring Your Own Device – ota oma läppäri reppuun. Tutustu laitesuositukseen.
 • Kielten opetusta varten opintojen alussa järjestetään englannin ja ruotsin lähtötasotestit.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen, puh. 050 312 5033  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Timo Antero Leinonen, puh.  040 842 0627 timo.leinonen@xamk.fi, opiskelijavastaava Kirsi Itkonen, puh. 040 842 0623 kirsi.itkonen@xamk.fi

Lue tutoreiden terveiset uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella luokassa A2003, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on NAKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Marja Turkki, puh. 044 702 8508  marja.turkki@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on OTMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032,  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Reijo Vuohelainen, puh. 050 312 4952, reijo.vuohelainen@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on POKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Marko Oras, puh. 044 702 8559  marko.oras@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on PTKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Pekka Vilpponen, puh. 040 359 3308  pekka.vilpponen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 23.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on RAKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Sirpa Laakso, puh. 044 702 8343  sirpa.laakso@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetulokirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on PRSA22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Petteri Härkönen, puh. 040 185 1632  petteri.harkonen@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on REKV22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: Laura Rytkönen, puh. 044 702 8256, Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Jari-Pekka Muotio, puh. 044 702 8357 jari-pekka.muotio@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on MRMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Anu Rantanen, puh. 040 668 2272  anu.rantanen@xamk.fi, opiskelijavastaava Marjut Kasper, puh. 040 572 0474, marjut.kasper@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaskirje tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on ROKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Vesa Kankkunen, puh. 044 702 8277, vesa.kankkunen@xamk.fi, koulutusvastaava Teemu Jokela, puh. 050 468 8609, teemu.jokela@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on SKKV22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: Laura Rytkönen, puh. 044 702 8256, Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Heli Abdel-Rahman, puh. 044 702 8477 heli.abdel-rahman@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetuliaiskirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on SOKT22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Johanna Jussila, puh. 044 702 8458  johanna.jussila@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 luokassa D128 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on SOMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Huom! Jos olet suorittanut polkuopintoja tai sinulla on sosionomi opsin alkupuolen opintoja amk:ssa suoritettuna (ks. lukujärjestys syksy 2022) tulethan mukaan meidän opiskelijavastaavien järjestämään Teams- tapaamiseen 17.8 klo 9-11 seuraavasta linkistä: Liity keskusteluun (microsoft.com)

Ohjeistamme teitä opintojen alkuun saattamisessa sekä käymme läpi aloitusviikkoon osallistumista kunkin kohdalla. Aloitamme teidän hopsit  jo 17.8 -18.8, joten on hyvä, että varaatte ainakin jompaankumpaan päivään aikaa hopsiin. Katsomme näitä aikoja sitten tarkemmin 17.8 klo 9-11 Teams -tapaamisessa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353  Xinfo-palvelu.

Tutoreiden tervetulokirje tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Mauno Saksio, puh. 040 842 0632, mauno.saksio@xamk.fi, opiskelijavastaava Karoliina Rötkö, puh. 040 668 2510, karoliina.rotko@xamk.fi, opiskelijavastaava Lea Saari-Kääriäinen, puh. 050 312 5110, lea.saari-kaariainen@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on KHSA22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Hannele Pulkamo, puh. 050 595 9902 hannele.pulkamo@xamk.fi ,  opiskelijavastaava Hanna-Leena Lipsanen, puh. 050 4386 912 hanna-leena.lipsanen@xamk.fi ja lehtori Olli Rissanen, puh. 050 565 0265 olli.rissanen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on STMI22SPA. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Rouhiainen, puh. 050 312 5027  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Teemu Manninen, puh. 050 448 7684, teemu.manninen@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on TTMI22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Xamkissa sovelletaan BYOD-periaatetta eli Bring Your Own Device – oma kannettava tietokone opintoihin. Tutustu tämän koulutuksen laitesuositukseen.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Rouhiainen, puh. 050 312 5027  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Johanna Arola, puh. 040 670 5424  johanna.arola@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on THKV22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: Paula Saarinen, puh. 044 702 8561 , Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Sari Virkki, puh. 044 702 8456 sari.virkki@xamk.fi, opiskelijavastaava Liisa Korpivaara, puh. 044 702 8527 liisa.korpivaara@xamk.fi

 • Päiväopinnot alkavat 24.8.2022 klo 8.30 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on TUSA22SP. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Anssi Heikkinen, puh. 050 409 8723  anssi.heikkinen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje uusille opiskelijoille (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Päiväopinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on YPMI22SP. Aloitusviikon ohjelma on tässä ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Lassi Pöyry, puh. 040 826 6071, lassi.poyry@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje uusille opiskelijoille (avautuu uuteen ikkunaan)

AMK-tutkinnot monimuoto- ja verkkototeutuksena

Yhteystiedot opintotoimistoon: Laura Rytkönen, puh. 044 702 8256, Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Jarkko Ansamäki, puh. 044 702 8762 jarkko.ansamaki@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on EHKT22SM. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Jarno Hämäläinen, puh. 044 702 8751 jarno.hamalainen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on FTSA22SM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lähiopetus syksyllä 2022
  vk 35 – 42 ma + ti
  vk 44 – 50 ma + ti (ei ti 6.12.2022)
  vk 51 verkkotentti ma 19.12 klo 9.00 – 10.30
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Elina Päykkönen, puh. 040 182 96 66  elina.paykkonen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on GEKV22SM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Paula Saarinen, puh. 044 702 8561  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Merja Laitoniemi, puh. 044 702 8400  merja.laitoniemi@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on JTSA22SM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lähiopetus syksyllä 2022:
  vk 34 orientaatioviikko ma-pe
  vk 36 ti + ke, ryhmät A+B
  vk 41 ma – to, ryhmä A
  vk 42 ma – to, ryhmä B
  vk 45 ti – pe, ryhmä A
  vk 46 ti – pe, ryhmä B
  vk 50 ke + to, ryhmät A+B
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Marjo Heikkilä, puh. 050 312 5139  marjo.heikkila@xamk.fi

Tutoreiden kirje uusille opiskelijoille
(avautuu uuteen ikkunaan)

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Monimuotototeutuksessa vuorottelevat kampuksella olevat lähijaksot ja verkko-opetus. Syksyn 2022 aikana lähijaksoja on Mikkelin kampuksella seuraavasti: 22.-24.8., 19.-21.9., 10.-12.10., 7.-9.11. ja 12.-13.12. Opiskelijalta edellytetään sitoutumista osallistumaan lähijaksoille. Osallistuminen lähijaksoille tukee oppimista ja on tärkeää opintojen etenemisen kannalta.
 • Ryhmäsi tunnus on LTMI22SM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Tutustu liiketalouden opintoihin tekemällä ennakkotehtävät Learnissa: Opintojakso: Opinto- ja urasuunnittelu, LTMI22SM (xamk.fi), opintojaksoavain: LTMI22SM. Klikkaa linkistä, kirjaudu Xamkin verkkotunnuksilla ja liity kurssille.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Liisa Laitinen, puh. 040 194 2984  liisa.laitinen@xamk.fi

 • Verkko-opinnot alkavat 25.8.2022 klo 9.00 verkossa, Teamsissa.
 • Tällöin järjestetään kaikille yhteinen kahden päivän verkko-orientaatio, joka tukee opintojen sujuvaa aloitusta. Orientaatio on torstaina 25.8. klo 9–16 ja perjantaina 26.8. klo 9–15.
 • Koska kyseessä on verkkototeutus, niin opiskelu ei vaadi läsnäoloa kampuksella, vaan voit suorittaa koko tutkinnon verkossa.
 • Ryhmäsi tunnus on LTMI22SVA tai LTMI22SVB Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Tutustu liiketalouden opintoihin tekemällä ennakkotehtävät Learnissa: Opinto- ja urasuunnittelu, LTMI22SV, avain: ltverkko22. Klikkaa linkistä, kirjaudu Xamkin verkkotunnuksilla ja liity kurssille. Huom! Avoimen AMK:n polkuopinnoista tutkintoon siirtyneet opiskelijat eivät kirjaudu tälle opintojaksolle.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Päivi Auvinen, puh. 050 312 5011  paivi.auvinen@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat perjantaina 26.8.2022 klo 9.30 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on LOKT22SM. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta. Aloitusviikonlopun tarkka ohjelma varmistuu elokuun alkupuolella.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Lassi Leppänen, puh. 044 702 8462   lassi.leppanen@xamk.fi

 • Verkko-opinnot alkavat perjantaina 26.8.2022 klo 10.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Aloituspäiviin 26.8.-27.8.2022 osallistuminen ei ole pakollista, mutta se on kuitenkin erittäin suositeltavaa, että saat kaikki olennaiset tiedot ja valmiudet verkko-opintojen suorittamiseen. Jos et osallistu, niin ymmärrät samalla, että on omalla vastuullasi ottaa selvää aloituspäiviin sisältyvästä informaatiosta.
 • Ilmoita osallistumisestasi tai poisjäämisestä aloituspäiviin viimeistään 31.7.2022 lähettämällä sähköpostia opiskelijavastaavalle (kts. kohta koulutuksen yhteyshenkilö).
 • Ryhmäsi tunnus on LLKT22SV. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705, Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Suvi Johansson, puh. 044 702 8325, suvi.johansson@xamk.fi

 • Verkko-opinnot alkavat kahden päivän orientaatiolla 22.8.2022 klo 10.00-16.00 ja 23.8.2022 klo 8.00-16.00 Teams-yhteydellä (linkki toimitetaan myöhemmin).
 • Ryhmäsi tunnus on MRKT22SV. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Sirpa Sahinjoki puh. 040 630 1752  sirpa.sahinjoki@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on SHKT22SM. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Sari Virkki, puh. 044 702 8456 sari.virkki@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetulokirje uusille opiskelijoille tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

 • Monimuoto-opinnot alkavat 23.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on SHMI22SM. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Opintojen aloitus vko 34 (opintojen aloitus 23.8 klo 9.00-17.15 ja 24.8 klo 9.00-16.45 lähipäivät kampuksella)
 • Ensimmäisen lukukauden lähiopetuksen ajankohdat ovat to ja pe vkot 37, 39, 41, 45 ja 46
 • Ensimmäisen lukukauden verkko-opetusiltapäivät ovat ma-ke iltapäivisin klo 14.15 – 18, alkaen vko 35
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen, puh. 050 312 5033  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Riitta Riikonen, puh. 050 312 5047 riitta.riikonen@xamk.fi

Lue tutoreiden tervetulokirje tästä (avautuu uuteen ikkunaan)

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Marko Issakainen, puh. 040 579 7790  marko.issakainen@xamk.fi

 • Verkkopainotteiset monimuoto-opinnot alkavat 23.8.2022 klo 9.00 verkossa.
 • Ryhmäsi tunnus on SHMI22SVM. Aloitusviikonlopun ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Opintojen aloitus vko 34 (opintojen aloitus 23.8 klo 9.00-18.00 ja 24.8 klo 9.00-16.00 verkkovälitteisesti)
 • Ensimmäisen lukukauden lähiopetuksen ajankohdat ovat to ja pe vkot 38, 40, 42, 44 ja 45 (poikkeuksellisesti ti ja ke)
 • Ensimmäisen lukukauden vapaaehtoiset verkko-opetusiltapäivät ovat ma -ke iltapäivisin klo 14.15 – 18, alkaen vko 35
 • Lisätietoa: ohje rokotuksista ja rokotustodistus
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen, puh. 050 312 5033  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Riitta Riikonen, puh. 050 312 5047 riitta.riikonen@xamk.fi

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Pirjo Heimo, puh. 040 630 7764  pirjo.heimo@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat 26.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on STMI22SM. Lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Aloitusviikonlopun ohjelma on:
  perjantai 26.8 opintojen aloitusasiat, läsnäolo välttämätön! Lauantai 27.8 Matematiikan ja Fysiikan tehovalmennukset klo 8.00-16.00.
 • Monimuotokoulutuksessa tarvitaan heti opintojen alussa laskin ja kannettava tietokone. Laskimeksi suositellaan TI-nspire CX CAS – laskinta. Laskinta käyttävät monet koulun opettajat, joten laskimen käytölle löytyy tukea ainakin kursseihin liittyvien asioiden ratkaisemiseksi. Kannettavan tietokoneen tulisi olla sen verran tehokas, että se pyörittää hyvin Autocad ja Magicad suunnitteluohjelmistoja.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Rouhiainen, puh. 050 312 5027  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Jyrki Liikanen, puh. 050 312 5051  jyrki.liikanen@xamk.fi

 • Verkko-opinnot alkavat 13.8.2022 klo 9.00-13.00 verkossa, Teamsissa.
 • Kyseessä on ajasta ja paikasta riippumaton verkkokoulutus ja voit suorittaa koko tutkinnon verkossa.
 • Ryhmäsi tunnus on TKMI22SV.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Marjo Puikkonen, puh. 040 629 9103  marjo.puikkonen@xamk.fi

 • Monimuoto-opinnot alkavat 25.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on YTMI22SM. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Tuula Kettunen, puh. 040 842 0502  tuula.kettunen@xamk.fi

Lue tästä tutoreiden tervetulokirje! (avautuu uuteen ikkunaan)

Ylemmät AMK-tutkinnot

 • Yamk-opinnot alkavat 24.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1 , Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on AHKT22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lähiopetuspäivät löydät tästä liitteestä.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Niina Ervaala puh. 044 702 8792  niina.ervaala@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 31.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella (luokka D131) osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on DHMI22SY_90 tai DHMI22SY_60 . Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Syksyn 2022 lähipäivät ovat:
  1.- 2.9., 6.–7.10., 3.– 4.11., 1. -2.12.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa  terveys- ja  hyvinvointiala 90 op, humanistinen ala 90 op ja  kulttuurin ala 60 op.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen, puh. 050 312 5033 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Sari Laanterä, puh. 040 647 4520  sari.laantera@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 25.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on SOKV22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Paula Saarinen, puh. 044 702 8561  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Tuija Suikkanen-Malin, puh. 044 702 8411  tuija.suikkanen-malin@xamk.fi

 • Kestävän kehityksen teknologiat ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon laajuus on 60 opintopistettä ja opintojen suorittaminen kestää noin 2 vuotta.
 • Opinnot alkavat 24.8.2022 klo 12.00 verkossa (TEAMS). Käytämme koulutuksen toteutuksessa TEAMS-kanavaa.
 • Koulutuksessa aloittava opiskelija voi olla poissa aloitusjakson ensimmäisestä päivästä vain ylivoimaisen esteen sattuessa, ja esteestä on esitettävä luotettava selvitys. Muille verkko-opetuspäiville osallistumisen esteistä on ilmoitettava etukäteen opintojakson opettajalle.
 • Ryhmäsi tunnus on KKMI22SVY. Aloitusviikon ohjelma on tässä ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.

Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Arto Sormunen, puh. 050 312 5055 arto.sormunen@xamk.fi, opiskelijavastaava Liisa Routaharju, puh. 040 182 7133 liisa.routaharju@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 31.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella (luokka D117) osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on KAMI22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Syksyn 2022 lähipäivät ovat:
  1.- 2.9., 6.–7.10., 3.– 4.11., 1. -2.12.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kati Taskinen, puh. 050 312 5033 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Paula Mäkeläinen, puh. 040 829 8462  paula.makelainen@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 25.8.2022 klo 16.30 Teamsissa.
 • Ryhmäsi tunnus on KTKT22SY. Lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Vesa Kankare, puh. 044 702 8293  vesa.kankare@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat perjantaina 26.8.2022 klo 9-15 Teamsissä, orientaatiolla opintoihin.
 • Syksyn 2022 muut lähi/etäpäivät ovat pe 2.9.22 (lähi), pe 30.9.22 (etä), pe 4.11.22 (lähi) ja to 24.11.22/pe 25.11.22 (etä).
 • Ryhmäsi tunnus on LOKV22SY. Lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Anne Heikka, puh. 044 702 8705  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Minna Porasmaa, puh. 050 349 3126 minna.porasmaa@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 25.-26.8.2022 klo 9.00 Mikkelin kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on MRMI22SY. Aloituspäivien lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Riitta Tuikkanen, puh. 040 772 3385, riitta.tuikkanen@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 24.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1 , Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on MIEKT22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Lähiopetuspäivät löydät tästä liitteestä.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Niina Ervaala puh. 044 702 8792  niina.ervaala@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 22.8.2022 klo 10.00 Mikkelin kampuksella, luokassa A246 osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli.
 • Ryhmäsi tunnus on NKMI22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.
 • Koulutuksessa on käytössä vertaistuutorointi, jonka toteutuksesta saat tarkemmat ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisen jälkeen sähköpostitse.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Kirsi Puumalainen, puh. 040 772 3353  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Pekka Penttinen, puh. 040 829 8471  pekka.penttinen@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat torstaina 25.8.2022 klo 9.00 Kouvolan kampuksella, osoitteessa Paraatikenttä 7, Kouvola.
 • Ryhmäsi tunnus on PAKV22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Laura Rytkönen, puh. 044 702 8256  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Sanna Haapanen, puh. 044 702 8967  sanna.haapanen@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 20.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1, jossa tapaamme luokassa A1004.
 • Ryhmäsi tunnus on MJKT22SVY. Koulutuksemme ohjelma on syyslukukaudella seuraava:

20.8.2022 9–16 Aloitus Lähiopetus Kotkan kampus
30.8.2022 16–19 Projekti-liiketoiminta ja johtaminen Verkko-opetus
13.9.2022 16–19 Projekti-liiketoiminta ja johtaminen Verkko-opetus
27.9.2022 16–19 Projekti-liiketoiminta ja johtaminen Verkko-opetus
4.10.2022 16–19 Sertifikaattikoe Verkko-opetus
11.10.2022 16–19 Uusintakoe Verkko-opetus (vain niille, jotka eivät ole läpäisseet koetta)
1.11.2022 16–19 Projekti- ja myyntijohtamisen seminaari Verkko-opetus
15.11.2022 16–19 Projekti- ja myyntijohtamisen seminaari Verkko-opetus
26.11.2022 9–16 Projekti- ja myyntijohtamisen seminaari Lähiopetus Mikkelin kampus
29.11.2022 16–19 Projekti- ja myyntijohtamisen seminaari Verkko-opetus
13.12.2022 16–19 Projekti- ja myyntijohtamisen seminaari Verkko-opetus

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Martin, puh. 044 702 8442 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Matti Koivisto puh. 050 312 4999  matti.koivisto@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 18.8.2022 klo 9.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on SJSA22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutus- ja opiskelijavastaava Tarja Turtiainen, puh. 040 684 9538  tarja.turtiainen@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 25.8.2022 klo 9.00 Savonlinnan kampuksella, osoitteessa Savonniemenkatu 6, Savonlinna.
 • Ryhmäsi tunnus on SPSA22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Päivi Pesonen, puh. 050 312 5037 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Päivi Lifflander, puh. 050 312 5104  paivi.lifflander@xamk.fi

 • Yamk-opinnot alkavat 24.8.2022 klo 9.00 Kotkan kampuksella, osoitteessa Pääskysentie 1 , Kotka.
 • Ryhmäsi tunnus on TEKT22SY. Aloitusviikon ohjelman ja lukujärjestykset löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Kontaktiopetuspäivät: 24.-25.8., 7.9., 14.-15.9., 27.9., 12.-13.10., 10.11., 1.12.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Auli Kuusikunnas, puh. 044 702 8940 Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: opiskelijavastaava Virpi Maijala puh. 050 470 4931  virpi.maijala@xamk.fi

 • Yamk-Opinnot alkavat to – pe 18.-19.8.2022 klo 9.00 kampuksella, osoitteessa Patteristonkatu 3, Mikkeli, D-rakennus. Aloituspäivinä varmistetaan koulutukselle vahva startti ja tutustutaan toisiin opiskelijoihin ja opettajiin. Koulutuksen sujuvan aloituksen varmistamiseksi suosittelemme kaikille osallistumista aloituspäiviin.
 • Syksyllä 2022 toteutettavien liiketalouden ydinopintojen lähiopetuksen ajankohdat:
  • Koulutuksen aloituspäivä to 18.8.2022, klo 9–16
  • Liiketoiminnan kilpailukenttä 5 op, lähiopetusta 19.8. ja 14.10.2022 klo 9–16
  • Yrityksen talouden johtaminen 5 op, verkko-opinnot alkavat syyskuun alussa, ei lähiopetusta kampuksella
  • Multichannel strategies 5 cr starts at the beginning of October, online course, no contact lectures in campus
 • Ryhmäsi tunnus on TLMI22SY. Luokkatiedot löydät ryhmätunnuksellasi lukkarikoneesta.
 • Tarkemmat tiedot koulutuksesta ovat opinto-oppaassa.

Yhteystiedot opintotoimistoon: opiskelijapalveluneuvoja Sanna Haapiainen, puh. 050 312 5032  Xinfo-palvelu.

Yhteystiedot koulutukseen: koulutusvastaava Heli Kesämaa, puh. 050 591 3215  heli.kesamaa@xamk.fi