Alumnitoiminta

Jokainen korkeakoulusta valmistunut on alumni. Alumnitoiminnalla tarkoitetaan ammattikorkeakoulun ja sen kasvattien välistä pitkäaikaista yhteistyötä.

Valmistuva opiskelija voi rekisteröityä alumniksi jo valmistumisvaiheessa. Näin tulet osaksi kattavaa verkostoa, josta on hyötyä ja iloa sekä ammatinharjoittamisen että vapaa-ajan vietonkin kannalta. Rekisteriin liittyminen ja kuuluminen on maksutonta.

Rekisteriin kuuluminen tarjoaa sinulle nopeimman tavan saada tietoa alumnitoiminnasta. Esimerkiksi alumnitapahtumista ja muista alumnieduista tiedotamme sähköpostiin lähetettävillä uutiskirjeilla.

Jos olet valmistunut Mamkista tai Xamkista ja valmistuessasi (tai muussa yhteydessä) jo liittynyt rekisteriin, sinun ei tarvitse liittyä uudestaan – tietosi ovat tallessa. Kyamkissa virallista alumnirekisteriä ei ole ollut, joten kaikkien Kyamkista valmistuneiden kannattaa liittyä nyt – samoin tietenkin niiden Mamkista & Xamkista valmistuneiden, jotka eivät ole aiemmin liittyneet rekisteriin.

Liittyminen tapahtuu tällä verkkolomakkeella: https://asiointi.xamk.fi/lomakkeet/934/lomake.html

 

 

Lisäksi kaikki Xamkista, Kyamkista ja Mamkista valmistuneet voivat liittyä Facebook-ryhmään, jossa keskustellaan ja tiedotetaan ajankohtaisista asioista.

Olethan huomannut, että Xamk löytyy myös LinkedInistä.

Tervetuloa mukaan!

Alumnitoiminnasta voit kysyä viestintäsuunnittelija Heli Kauppiselta, etunimi.sukunimi@xamk.fi.

Tule mukaan alumnirekisteriin!

Liity tästä

Kerro työstäsi Xamkin Instagramin Storyssa tai Xamkilainen-blogissa

Xamkin Instagramin Storyssa halutaan kertoa mahdollisimman monipuolisesti, millaista opiskelu Xamkissa on ja millaisiin työtehtäviin Xamkin koulutuksista voi valmistua.

Xamkin opiskelijat ovat voineet jo pitkään ottaa Xamkin Instagramin Storyn haltuun, mutta nyt toivomme mukaan myös alumneja, sillä opiskelupaikkaa miettiviä kiinnostaa, millaisiin tehtäviin eri koulutuksista voi valmistua.

Sillä ei ole väliä, oletko valmistunut vuosi sitten vai 20 vuotta sitten tai mitä teet työksesi – kaikki ovat tervetulleita mukaan. Voit siis hyvin olla valmistunut myös aikoinaan Mamkista tai Kyamkista.

Ja vielä selvennykseksi: tässä ei haeta ainutlaatuisia menestystarinoita, vaan ihan tavallisten ihmisten tarinoita siitä, mitä he ovat opiskelleet ja tehneet sen jälkeen työkseen. Sinun ei myöskään tarvitse tuottaa mitään virallisen kuuloista sisältöä, vaan saat tuoda oman persoonasi esiin. Sisältö saa olla hauskaa ja monipuolista, eikä sen tarvitse olla yksinpuhelua, vaan voit pyytää mukaan esim. työkavereita. Tarvitset vain älypuhelimen, muita välineitä ei tarvita.

Malli opiskelijan tekemästä IG Storysta: https://www.instagram.com/stories/highlights/17845968961532456/ (jos Story ei aukea tästä niin käy katsomassa Instagramista Xamkin Storyn kohokohdista).

Miten mukaan?

Homma lähtee käyntiin sopimalla itsellesi sopivat päivät (1-2 päivää) Xamkin Instagram Storyn tekemiseen Xamkin yhteisömanagereiden kanssa.

  • Aki Ilmanen, ilmanen@xamk.fi, 040 508 1498
  • Helena Hämäläinen, hamalainen@xamk.fi, 040 570 3711

ALUMNI-TAKE-OVER-OHJE

Vai haluatko kirjoittaa urastasi Xamkin blogiin xamkilaiseen

Jos Instagram Storyn tekeminen ei ole sinun juttusi, otamme sinut mielellään kirjoittamaan urastasi Xamkin blogiin Xamkilaiseen (https://www.xamk.fi/xamkilainen).

Tarkempia ohjeita blogin kirjoittamiseen: ALUMNITARINA

 

 

Alumnitilaisuus 2.2.2019 Emma Gaalan yhteydessä

Yhteyksiä opiskelijoihin

Xamkissa on 9300 opiskelijaa, joiden osaamista myös alumnit voivat hyödyntää monin eri tavoin työpaikoillaan. Opiskelijamme voivat olla mukana erilaisissa projekteissa, toteuttaa opinnäytetyön tai suorittaa harjoittelun. Lue lisää Opiskelijat työelämää kehittämässä -sivulta!

Lisää opintoja?

Haluaisitko täydentää osaamistasi? Se onnistuu muun  muassa avoimessa ammattikorkeakoulussa tai täydennyskoulutuksessa!

 

Ajankohtaista

Jaa sivu