Alumnitoiminta

Jokainen korkeakoulusta valmistunut on alumni. Alumnitoiminnalla tarkoitetaan ammattikorkeakoulun ja sen kasvattien välistä pitkäaikaista yhteistyötä.

Valmistuva opiskelija voi rekisteröityä alumniksi jo valmistumisvaiheessa. Näin tulet osaksi kattavaa verkostoa, josta on hyötyä ja iloa sekä ammatinharjoittamisen että vapaa-ajan vietonkin kannalta. Rekisteriin liittyminen ja kuuluminen on maksutonta.

Rekisteriin kuuluminen tarjoaa sinulle nopeimman tavan saada tietoa alumnitoiminnasta. Esimerkiksi alumnitapahtumista ja muista alumnieduista tiedotamme sähköpostiin lähetettävillä uutiskirjeilla.

Jos olet valmistunut Mamkista tai Xamkista ja valmistuessasi (tai muussa yhteydessä) jo liittynyt rekisteriin, sinun ei tarvitse liittyä uudestaan – tietosi ovat tallessa. Kyamkissa virallista alumnirekisteriä ei ole ollut, joten kaikkien Kyamkista valmistuneiden kannattaa liittyä nyt – samoin tietenkin niiden Mamkista & Xamkista valmistuneiden, jotka eivät ole aiemmin liittyneet rekisteriin.

Liittyminen tapahtuu tällä verkkolomakkeella: https://asiointi.xamk.fi/lomakkeet/934/lomake.html

 

 

Lisäksi kaikki Xamkista, Kyamkista ja Mamkista valmistuneet voivat liittyä Facebook-ryhmään, jossa keskustellaan ja tiedotetaan ajankohtaisista asioista.

Olethan huomannut, että Xamk löytyy myös LinkedInistä.

Tervetuloa mukaan!

Alumnitoiminnasta voit kysyä viestintäsuunnittelija Heli Kauppiselta, etunimi.sukunimi@xamk.fi.

Tule mukaan alumnirekisteriin!

Liity tästä

Alumnitilaisuus 2.2.2019 Emma Gaalan yhteydessä

Yhteyksiä opiskelijoihin

Xamkissa on 9300 opiskelijaa, joiden osaamista myös alumnit voivat hyödyntää monin eri tavoin työpaikoillaan. Opiskelijamme voivat olla mukana erilaisissa projekteissa, toteuttaa opinnäytetyön tai suorittaa harjoittelun. Lue lisää Opiskelijat työelämää kehittämässä -sivulta!

Lisää opintoja?

Haluaisitko täydentää osaamistasi? Se onnistuu muun  muassa avoimessa ammattikorkeakoulussa tai täydennyskoulutuksessa!

 

Ajankohtaista

Jaa sivu